Om Medilens Nordic AB

Senaste nytt

Kontakt
Medilens Nordic AB
Box 1347   251 13 Helsingborg
Telefon: +46 (0)42-14 12 25
Fax: +46 (0)42-28 02 29
E-post: info@medilensnordic.com
Om Medilens Nordic AB

Med fokus på ögon
Medilens Nordic AB marknadsför produkter till samtliga ögonkliniker i Norden. Vi arbetar målmedvetet och fokuserat, med siktet inställt på att bli det självklara valet för samtliga ögonkliniker.

Metoderna för att nå dit är många. För det första erbjuder vi naturligtvis ett heltäckande högkvalitativt sortiment – marknadens bredaste. Men vår viktigaste tillgång är vår hängivna personal. Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå och aktivt hjälpa till att lösa våra kunders frågeställningar.

Vi har lång erfarenhet inom ögonkirurgi och ett brinnande intresse för ämnet.Vi arbetar aktivt för att hålla oss uppdaterade på den medicinska forskningen och letar ständigt efter nya innovationer. Det gör att vi kan tillföra våra kunder värde och underlätta deras arbete.

Dessutom uppskattar vi kontakten med våra kunder som är både utvecklande och spännande. En entusiasm som är ömsesidig. Vi får ofta höra att det är trevligt att göra affärer med Medilens Nordic AB!

En titt på våra produkter
Vår ambition är att erbjuda ett komplett sortiment på alla områden inom ögonkirurgi och vi jobbar bara med tillverkare som erbjuder produkter av högsta kvalitet – det bästa marknaden har att erbjuda.

 

Syna oss! 
För att du ska få en tydligare bild av oss vill vi förklara våra kärnvärden:

Kunnig    Personlig   Drivande

Det första värdet baseras främst på vår höga utbildningsnivå och långa erfarenhet inom ögonkirurgi med mångårigt kliniskt arbete bland annat som operationssjuksköterska. Här inbegriper vi även vårt omfattande internationella kontaktnät som fungerar som en stor och värdefull kunskapsbank.

Det andra värdet bygger på våra nära och intensiva kundkontakter. Vi sätter en ära i att hålla en hög servicenivå och alltid lämna besked i tid. Vi vill att varje kontakt ska vara positiv. Genom att lyssna på våra kunder uppfattar och förstår vi deras behov. Samtidigt lär vi oss mycket – våra kunder är experter på sitt område.

Det tredje värdet kommer av vår ambition att förekomma istället för att förekommas. Vi vill gärna fungera som konsulter och informatörer, och hålla våra kunder uppdaterade med det senaste inom ögonkirurgi. Det gäller både forskningsrön och nya produkter och metoder.

Ingenting är omöjligt hos Medilens Nordic AB. Vi ser en utmaning i varje ny förfrågan, och vi älskar utmaningar!

Medilens Nordic AB Box 1347 251 13 Helsingborg Telefon: +46 (0)42-14 12 25 Fax: +46 (0)42-28 02 29 E-mail: info@medilensnordic.com